lördag, juli 11, 2009

Blogg-semester

I går kom den som jag väntat på i flera veckor och den är ju hur gullig som helst, Lilla Blå. Gissa om jag blev glad när mannen i mitt liv meddelade att han hyrt en minigrävare åt mig? Är hon galen tänker ni? Nej, men jag har ett förflutet bland traktorer och lastmaskiner och det händer att jag saknar den tiden. Är mannen tankeläsare tror ni? Nu blir det i alla fall 5 dagar när avloppsrör ska läggas ner, dräneringen ska förbättras runt huset och det ska bli en ny kulvert från pannrummet i uthuset in till boningshuset.
Här är jag i full action. Kolla in den koncentrerade minen. Det är inte så lätt som man kan tro och det gäller att hålla tungan rätt i mun. Precis när jag tror att jag lärt mig reglagen blir det fel. Typiskt! Men, framåt onsdag ska jag väl kunna det här...
Jag tycker solklart att jag fått världens snyggaste "gropagris" (den som står vid sidan om eller i gropen och dirigerar och hjälper till kallas tydligen så).
-
Nu ska jag ut och ta några tag till innan det är dags att ta kväll. Vi ses om några dagar.

8 kommentarer:

Flittige hender sa...

Herlig..... du er TØFF. Lykke til videre med arbeidet :0)

Flittige hender sa...

Jeg har skjenket deg en award - den ligger på bloggen min :0)(0:

Myggan sa...

Ville ni ha hjälp? Vi kan komma på stört...
/Anna

Giraphe sa...

Oh, man! Avis är bara förnamnet! Jag skulle hemskt gärna köra en liten blå! Eller vilken färg som helst när jag tänker på det.

Myggan sa...

Hojta när vi får komma!
/Anna

rosalucia sa...

Ja jäklar vad fräckt!!!! Coolt att kunna handskas med såna där maskiner; å praktiskt förstås!!!
Mannen visste nog vad han gjorde när han hyrde den...
Ha det gott!!!

annimade sa...

Hej,
coolt, själv har jag en gammal gul en hemma som jag inte vågat sätta mig på än, den har jättemånga spakar och jag är säker på att jag kommer att köra in den i huset eller ladugården.
Hur går tankarna kring vovve...., en liten tjej kvar ;-)
Kram Anni

kristina sa...

Nej, något sådant skulle jag inte kunna göra själv, men nog skulle det behöva dräneras runt huset. Litet problem dock! Alla rabatterna sabbas! Så jag dra mig för att göra det, men nästa vår....kanske?