torsdag, juni 26, 2008

PIF

Jag höll ju nästan på att glömma...jag har anmält mig till en PIF på Susannas blogg Strömming. Kul idé tycker jag! Det finns för övrigt en underbar film med samma titel, Pay It Forward. Känner du för att gråta en skvätt ska du definitivt se den. För att få vara med på Susannas PIF måste jag lova att göra det samma som hon gjort och det gör jag ju gärna. Det som gäller är: de tre första som lämnar en kommentar till det här inlägget får en present av mig förutsatt att du lovar att göra samma sak på din blogg. Skriv gärna lite om dig själv, vilka textiltekniker du gillar, har du barn och i så fall i vilken ålder, favoritfärg eller något annat som du tror att jag kan ha nytta av när jag tillverkar en present till dig.

5 kommentarer:

Janette sa...

åh, jag blir sugen att deltaga. har sett filmen och gillar. men hur lång tid får man på sig? :-) och vilken omfattning ska presenten ha? med tre barn å så..... Ska man göra vad man kan kanske?

/Janette

Janette sa...

okej, med 365 dagar fixar jag det nog :-) jag älskar att ge bort saker :-)

LADY JEN sa...

Kul idé... klart jag vill vara med. Du känner ju mig Carin... Inga barn, men en liten söt vovve. Favoritprojektet just nu är att sticka strumpor.

Kram Jenny

Annemarie sa...

Ha betyder detta att jag är den tredje som kommenterar.... jag har ingen blogg så du behöver inte räkna med mig när det gäller rif. Vad otroligt fin din midspmmar klänning blev. jag tror att jag majlar dig istället...kram

Fröken Elsa sa...

Jag tycker också att det är en kul idé och vill också vara med! :)