torsdag, januari 28, 2010

Efterlysning

2010 ska bli året då jag använder mig av garn som jag har hemma. Jag har en härlig kofta i huvudet och det mesta av garnet har jag, men jag skulle behöva ett nystan till av Drop´s Vivaldi.
Tyvärr har mina nystan legat i gömmorna ett tag och det är inte så lätt att hitta rätt parti. Är det någon som har ett grönt nystan över - färg nr 5 och parti 1545 - så köper jag det gärna. Maila mig så att jag vet vad och hur jag ska betala och du får min adress.
Jag håller tummarna!

måndag, januari 04, 2010

Det blir aldrig som man tänkt...

Ett nytt år är som en bok med oskrivna blad och det är nästan med spänning som man undrar vad dessa blad kommer att fyllas med. Vilka upplevelser och händelser kommer man att kunna läsa om där när nästa år står för dörren? Vilka sorger och glädjeämnen kommer vi att minnas? Vilka vägar kommer nära och kära att ta och vilka möter vi på den väg vi väljer? En sak är i alla fall säker, det blir sällan som vi tänkt oss det och ibland är det kanske skönt att vi inte vet vart det bär, hur eller med vem...
Tyvärr blev inte första sidan på 2010 som vi tänkt oss. Det ofattbara slog oss rakt i ansiktet när en vän valde att lämna sin plats här och luften gick liksom lite ur oss. Varför?
Var du än är T, hoppas jag att
du fann det du sökte.
P&K